Hemsida

Därför behöver ditt företag en hemsida 2023

Därför behöver ditt företag en hemsida 2023

Varför behöver man ha en hemsida?

Att ha en närvaro på nätet är avgörande för företag idag. Faktum är att fyra av tio småföretagare inte har någon webbplats. Det innebär att de går miste om möjligheter att nå och engagera sig med sina kunder. Jag är säker på att dem kommande åren kommer det bli extremt viktigt att du som företagare har en hemsida och är digitalt aktiv för annars kommer du att bli omkörd av dina konkurrenter, det är den hårda sanningen.

Hjärtat i ditt företag

Jag får frågan ofta ifall det verkligen behövs en hemsida nu när sociala medier "tar över" världen. Men grejen som många inte riktigt förstår är att sociala medier är bara en av alla trafikkanaler in till din hemsida.

Försök att se din hemsida som en säljare som är tillgänglig dygnet runt, 365 dagar om året och som aldrig blir trött eller sjuk. Men en hemsida utan trafik är som en mäklare utan besökare på en husvisning, det finns helt enkelt ingen att sälja till.

Vikten av att skapa trafik till din hemsida

Det finns många sätt att skapa trafik till din webbplats, men det viktigaste är att du gör det konsekvent. Du måste se din webbplats som ett pågående projekt som du ständigt arbetar med och anpassar efter vad dina kunder vill ha.

Några av de vanligaste sätten att skapa trafik till din hemsida är bland annat:

  • Sociala medier
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Google Ads
  • E-postmarknadsföring

Din hemsida är en viktig investering

En hemsida är en långsiktig investering. Det är inte något man bygger och sedan glömmer bort. Den måste underhållas och uppdateras regelbundet för att säkerställa att den förblir relevant och engagerande för besökarna.  Men när du väl har gjort den inledande investeringen är oftast din hemsida ett mycket kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Med rätt marknadsföring och sociala medier kombinerat med en bra hemsida kan du skapa dig en ruskigt bra pengamaskin.

Hur mycket kostar en hemsida?

Priserna varierar stort mellan oss webbdesigners och det går oftast inte att sätta ett pris tills man vet mer om projektet. Jag har valt att gå en annan väg när det gäller prissättningen och erbjuder fasta priser på mina paket för att göra det enkelt för dig som kund att komma vidare. Se mina priser

Slutsats

  • Se din hemsida som en säljare och en chans att återspegla ditt varumärke.
  • Förse din hemsida med besökare så att den kan sälja åt dig.
  • Din hemsida är inte en kostnad det är en investering.
Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.