Hemsida

Vad är ett SSL-certifikat?

Vad är ett SSL-certifikat?

SSL (Secure Socket Layer) är ett säkerhetsprotokoll som upprättar en krypterad länk mellan en webbserver och en webbläsare. Länken garanterar att alla uppgifter som skickas mellan webbservern och webbläsaren förblir privata.

Hur vet jag om en hemsida har SSL?

Om en hemsida har SSL kommer du att se https:// i webbadressen i stället för http://. Du kan också se en låssymbol i adressfältet.

Varför behöver jag SSL för min hemsida?

SSL är viktigt eftersom det skyddar känslig information som skickas mellan din hemsida och dina besökare. Detta inkluderar saker som kreditkortsnummer, lösenord och personlig information. Att ha ett SSL-certifikat för din hemsida hjälper dig också att ranka högre i sökmotorer som Google.

Hur får jag ett SSL-certifikat för min hemsida?

Du kan oftast köpa ett SSL-certifikat från det företaget där du köper webbhotell till din hemsida eller en betrodd certifikatutfärdare.

Slutsats

Om du driver en hemsida är det viktigt att ha ett SSL-certifikat. Det hjälper dig att skydda dina besökares information och gör din webbplats mer trovärdig i sökmotorernas ögon. Om du funderar på att köpa en webbplats ska du kontrollera att den levereras med ett SSL-certifikat.
Mina hemsidor levereras alltid med ssl-certifikat
.


Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.